Multimedia

WiFi en internet aansluitingen

Door de jaren heen veranderd de leefwijze in huis. TV op iedere kamer, muziek luisteren of streamen doorheen heel de woning, ... In veel gevallen is de bestaande bekabeling hier niet op voorzien. Ook het Wifi netwerk kan de grote vraag van data niet meer aan waardoor de verbindingen trager worden.

De optimale situatie is zoveel mogelijk apparaten bekabeld aansluiten aan de modem en switchen. Voldoende acces points op strategisch gekozen plaatsen zorgen voor een goede en snelle Wifi verbinding in en rondom de woning.

Niet iedere woning is dezelfde. Per locatie moet er gekeken worden naar de meest optimale opbouw van de bekabeling en de Wifi.

 

TV aansluitingen

Wij voorzien altijd een coax en een UTP aansluiting bij een TV. Dit is een minimum. Indien er gekend is dat er meerdere toestellen bij de tv komen is het aan te raden meerdere UTP kabels te voorzien. Op deze manier kan de TV, decoder en spelconsole rechtstreeks worden bekabeld op het netwerk. De Wifi wordt ontlast waardoor heel het netwerk sneller en stabieler werkt.

 

NAS server

Uw eigen data opslaan op uw eigen server. Een eigen cloud waar al uw bestanden opstaan. Dit is mogelijk met een NAS-server. De server wordt bij u thuis geplaatst en verbonden met het internet. Door gebruik te maken van goede wachtwoorden en een VPN-verbinding is uw server goed beveiligd voor aanvallen van buitenaf.

Uw foto's en documenten worden dus bewaard op een plaats die u kent. 

 

Audio

Een audiosysteem kan op verschillende wijzen worden opgebouwd. Afhankelijk van het gekozen systeem dient de bekabeling te worden aangepast.

Indien er gekozen wordt voor speakers die streamen moet er enkel een stopcontact en optioneel een UTP kabel voorzien worden.
Bij het gebruik van een versterker moet er vanaf de versterker tot aan iedere speaker een kabel voorzien worden.

 

 

Gratis offerte en info aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
4 + 1 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.